woensdag 21 april 2010

Profuomo accessoires op Accessoirewinkel.nl

Ook een fan van de accessoires van het luxe herenmodemerk Profuomo? Accessoirewinkel.nl heeft een uitgebreide collectie van dit fijne Italiaanse merk opgenomen in haar webshop.


Profuomo is een Italiaans merk en is in handen van de derde generatie van een familiebedrijf. Met passie en overgave worden de beste materialen gezocht, ontwerpen gemaakt en accessoires ontwikkelt.

De Profuomo overhemden kenmerken zich door een prachtige Italiaanse snit, fijne stoffen en uitstekende afwerking. Accessoirewinkel.nl biedt 2 lijnen overhemden: Profuomo Originale en Profuomo Sky Blue. Deze laatste lijn kenmerkt zich door een getailleerde snit en creativeit in kleurgebruik. Zo zijn er bijzonder overhemden met een voering in een afwijkende kleur of dessin aan de binnenkant van de kraag of boord. Ook zijn de knoopsgaten bij enkele overhemden afgezet in een opvallende gaarkleuren. De Sky blue overhemden bieden altijd net een extra detail, waardoor je het gevoel van een luxe Italiaans herenoverhemd optimaal ervaart.

In accessoirewinkel.nl vindt u naast Profuomo overhemden ook horloges, sokken en stropdassen. Elk seizoen wordt de nieuwste collectie gepresenteerd.

Nieuwsgierig naar de Profuomo collectie? Neem dan eens een kijkje op Accessoirewinkel.nl; de Profuomo collectie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten