woensdag 14 april 2010

Bedrijfsstropdassen

Stropdassen zijn een belangrijk communicatiesignaal voor medewerkers van bedrijven of leden van verenigingen en koren. Voorzien van dezelfde stropdassen, zijn de medewerkers voor klanten herkenbaar. Bijvoorbeeld op een beurs of congres. Bij optredens en bijeenkomsten van verenigingen en koren zorgen dezelfde stropdassen voor een uniforme, professionele uitstraling.

Stropdassen.com is gespecialiseerd in stropdassen en shawls, custome made of uit voorraad. De stropdassen en shawls uit de voorraad collectie zijn in grote aantallen voorradig en direct leverbaar. Zowel de stropdassen als shawls zijn leverbaar in polyester als zijde.

Custom made stropdassen zijn stropdassen die geheel ontwerpen worden naar wens op maat. Zo kan de stropdas in de kleur van het bedrijf of vereniging vervaardigd worden. Nadat het ontwerp gemaakt is, wordt de zijde of het polyester op maat geweven. Een hoogwaardige bedrijfsstropdas of verenigingsstropdas is het resultaat.

Naast custommade ontwerpen, biedt stropdassen.com ook de mogelijkheid om stropdassen en shawls te bedrukken met een logo. Een voordeel hierbij is de snelle levertijd. Ook bij grotere aantallen. U kiest simpelweg een stropdas en/of shawl uit ons voorraad assortiment en wij bedrukken deze met uw logo. Vanaf 10 stuks worden stropdassen en shawls bedrukt met een logo in 1 of maximaal 2 kleuren. Dit gebeurt middels zeefdruk. Een andere techniek is digital transfer. Deze techniek laat het toe logo's in full colour te bedrukken. Deze mogelijkheid bieden wij vanaf een afname van 25 stuks.

Terug van weggeweest zijn de pochetjes. Pochetjes geven een vlotte en levendige finishing touch. In alle effen kleuren die stropdassen.com voert, zijn bijpassende pochetjes leverbaar. De pochetjes zijn enkel leverbaar in zijde. Uiteraard kunnen ook pochetjes op maat vervaardigd worden.

Voor meer informatie over bedrijfsstropdassen en verenigingsstropdassen ga naar www.stropdassen.comhttp://www.stropdassen.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten