woensdag 11 mei 2011

Nieuwe stropdas op Stropdassenwinkel.nl!

Stropdassenwinkel.nl heeft vandaag een nieuwe stropdas in het assortiment opgenomen. Het betreft een trendy smalle stropdas in appelgroen. Bij deze stropdas zijn de 2 grootste trends in stropdassenland gecombineerd; De stropdassen worden steeds smaller en hip appelgroen is één van de populairste kleuren.

De stropdas is van het merk E.L.Cravate. Het huismerk van Stropdassenwinkel.nl. De das is 7 cm breed, waarmee hij precies in het plaatje van het huidige modebeeld past. De stropdas is geconfectioneerd van zuiver zijde, en heeft een stevige en tegelijkertijd soepele voering. Aan de achterkant heeft de stropdas vanzelfsprekend een passantino, waar het achterbeen van de stropdas doorgehaald kan worden. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Deze stropdas is voor 16,95 euro van jou!

Over Stropdassenwinkel.nl
Een van de ruimste online collecties stropdassen vind je op Stropdassenwinkel.nl. De prijzen zijn voordelig; voor 16,00 euro heb je al een kwalitatief hoogwaardige zijden stropdas in bezit. Stropdassenwinkel.nl biedt daarnaast ook informatie over stropdassen knopen, en allerlei facts en nieuws rondom de stropdas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten